slika


Zapad banka AD Podgorica

Zapad banka a.d. Podgorica je univerzalna banka, koja svojim klijentima obezbjedjuje širok spektar bankarskih usluga. Umjesto standardizovanog pristupa potrebama klijenata, banka nastoji da razvije i pruži personalizovane usluge, prilagođene njihovim specifičnim potrebama.

Poslovni procesi u banci, organizovani su na način da je pružena mogućnost klijentima, da svojim sredstvima upravljaju na jednostavan i efikasan način.

Glavni cilj Zapad banke je građenje trajnih, harmoničnih, odnosa sa klijentima, posvećivanjem pažnje njihovim potrebama i kontinuiranim razvojem sebe i svog poslovanja, a za dobrobit svih.

U kombinaciji sa stručnošću, te usmjerenošću zaposlenih, Banka je jedinstven bankarski partner sa sveobuhvatnim portfolijom bankarskih usluga, kao što su platne transakcije u zemlji i inostranstvu, krediti, garancije, depoziti, elektronsko bankarstvo, kartično poslovanje, forfeting, finansijski lizing, mjenjačni i drugi poslovi.

Banka vjeruje da su zaposleni jedna od ključnih vrijednosti i garancija za ostvarenje poslovnih ciljeva.Adresa: Moskovska 2B/VII, Podgorica

Telefon: +382 20 690 000

Fax: +382 20 690 001

Email: info@zapadbanka.me

Web: www.zapadbanka.me

Radno vrijeme:

Ponedeljak-petak: 08:00 - 16:00h
slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV