slika


Moj Kredit DOO Podgorica

„Moj Kredit“ Mikrokreditna finansijska institucija je društvo ograničene odgovornosti iz Podgorice, osnovano u januaru 2020 godine. Kompanija obavlja poslove mikrokreditne Bankesa ciljem da pruži tržištu mikrokredita efikasnija rješenja kroz inovativnije proizvode i bolje uslove za klijente. Ostali Moj Kredit svoje aktivnosti obavlja sa jednom poslovnicom u Podgorici.

Misija

Postati prepoznatljiva i snažna mikrofinansijska institucija u Crnoj Gori, koja će obezbijediti finansijske i institucionalne pretpostavke za dugoročnu finansijsku podršku ciljanim klijentima na području Crne Gore. Želja im je da putem kreditnih proizvoda olakšaju pristup tržištu novca crnogorskim građanima i privredi.

Vizija

Mikrokreditna finansijska institucija Moj Kredit će na dugoročnoj osnovi doprinositi smanjenju siromaštva i povećanju zaposlenosti u Crnoj Gori kroz mikrokreditiranje klijenata sa niskim primanjima koji nemaju ili imaju otežan pristup komercijalnim izvorima finansiranja. Kroz društveno odgovorno poslovanje teže da izgrade dugoročno kvalitetne i održive odnose sa klijentima.Adresa: Ulica Vuka Karadžića bb, Podgorica

Telefon: +382 67 186 222/ +382 67 186 333

Email: info@mojkredit.me

Web: www.mojkredit.me

Radno vrijeme:

Ponedeljak-petak: 08:00 – 16:00h
slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV