slika


S-Leasing DOO Podgorica

S-Leasing d.o.o. osnovano je u septembru 2005.godine. Grupacija S-Leasing uspješno posluje već godinama u Austriji, Slovačkoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji, a u Crnoj Gori funkcioniše kao nezavisno pravno lice.

Naša načela poslovanja:

Odgovornost

S-Leasing je društvo odgovorno za ukupno poslovanje u Crnoj Gori, za sve klijente, zaposlene kao i za banke i društva partnere - Steiermärkische Bank und Sparkassen AG iz Graza i Immorent International Holding GMBH

Saradnja

S-Leasing je potpuni autoritet za finansiranje putem leasinga u Crnoj Gori, tako da nam se s povjerenjem obraćaju državne institucije, velika, mala i srednja preduzeća, kao i fizička lica . Svakom klijentu nudimo rješenja primjerena njegovim potrebama i težimo ravnopravnoj saradnji i dugoročnom partnerskom odnosu.

Sigurnost

Stabilan rast i razvoj, kao i stručnosti i profesionalnost naših zaposlenih, odlučujući su faktori uspjeha. Paleta proizvoda i modela prilagođena je korisnicima, a svakom klijentu nudimo i pojedinačna rješenja, prilagođena upravo njegovim specifičnim potrebama.

Povjerenje

Poslovna profesionalnost i ljubaznost naših zaposlenih zasniva se na transparentnim uslovima poslovanja koji omogućuju otvorenu i iskrenu komunikaciju.

Odvažnost

Dobre ideje naizgled su lako ostvarive ako imate pravog partnera koji je dovoljno odvažan da vam pruži mogućnosti za ostvarenje istih. S-Leasing je i sam izrastao iz jedne takve ideje, te zato za njih imamo sluha.

Šta finansiraju?

-putnička i teretna vozila

-mašine

-opremu

-industrijska postrojenja

-plovila

Njihova vizija je biti vodeće leasing društvo u Crnoj Gori i doprinijeti uspjehu Erste & Steiermärkische Sparkasse grupe. Misija im je profitabilnošću i ukupnim rastom mjeriti svoj uspjeh i stvaranje novih poslovnih vrijednosti kroz prepoznavanje potreba klijenata i formiranje novih proizvoda i usluga u skladu s motom – Vaš uspjeh naša je budućnost.Adresa: Ulica Arsenija Boljevića 2A, City Mall, Podgorica

Telefon: +382 20 245 625 / +382 20 245 623

Fax: +382 20 245 625 / +382 20 245 623

Email: office@s-leasing.co.me

Web: www.s-leasing.co.me
slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV