slika


NLB banka AD Podgorica

Banka s misijom je velika koliko i skup njenih djelatnosti. Svoj uticaj na finansijskom tržištu NLB Banka duguje aktivnoj ulozi na svim područjima društvenog razvoja. Ostvarivanjem svojih poslovnih ciljeva na bazi tradicije i povjerenja kao i odgovornim njegovanjem poslovnih vrijednosti oblikuju novu sliku bankarske kulture. Kao jedna od najvećih banaka u Crnoj Gori, svjesni su važnosti svoje misije i djelovanja, da se uspješnim razvojem društva u cjelini razvija njihovugled i moć. NLB Banka a.d. Podgorica kao članica NLB Grupe, svjesna je uloge koja prevazilazi okvir finansijskog sektora. U odnosima sa zaposlenima, klijentima i svim zainteresovanim stranama poštuju principe politike društveno odgovornog poslovanja, koja reguliše pitanje integracije NLB Grupe u društvo i okruženje.

Ciljevi njihovog društveno odgovornog poslovanja su: stvaranje boljih uslova za funskcionisanje društva, pokrivenost različitih oblasti prema heterogenoj strukturi (starosno, socijalno itd.), jačanje svijesti o značaju projekata koje podržavaju.

Svoje filantropske aktivnosti realizuju kroz donacije koje se odobravaju prvenstveno organizacijama od društvenog značaja (obrazovne, zdrastvene, javne ustanove za lica sa posebnim potrebama, itd.), ali i organizacijama koje su registrovane za pomoć zajednici ili se neposredno bave humanitarnim radom. Ključna područja u koja usmjeravju njihove društveno odgovorne aktivnosti su:

-briga o zaposlenima NLB Banke,

-promocija preduzetništva,

-povećanje finansijske pismenosti i mentorstva među mladima,

-humanitarne aktivnosti,

-podrška sportskim klubovima i sportskim aktivnostima,

-promocija zdravog društva i životne sredine,

-podrška aktivnostima koje promovišu umjetnost, kulturu i nauku.Adresa: Bulevar Stanka Dragojevića br. 46, Podgorica

Telefon: +382 20 402 250

Fax: +382 20 402 250

Email: info@nlb.me

Web: www.nlb.me

Radno vrijeme:

Ponedeljak-petak: 08:00 – 16:00h, subota: 08:00 – 13:00h
slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV