slika


Porsche Leasing DOO Podgorica

Zahvaljujući svjetskom ugledu, tradiciji i iskustvu austrijskog Porsche Holdinga, Porsche Leasing doo uvodi nove proizvode i modele finansiranja, zakupa i osiguranja automobila koji u potpunosti odgovaraju visokim evropskim standardima.

Kvalitetna ponuda i široka mogućnost izbora modela finansiranja, zakupa i osiguranja vozila, upotpunjena vrhunskim tehnološkim rješenjima i pouzdanošću automobila VW koncerna, dokaz su da je Porsche Leasing doo najbolji partner na putu do vrhunskog automobila.

Priča o Porsche finansijskoj grupaciji počinje još 1966. godine, kada je Porsche osnovao prvo lizing predduzeće sa sjedištem u Salzburgu, u Austriji (današnja Porsche Bank-a). Kontinuiran rast u lizing poslovanju, dovodi do toga da 1985. godine isto preduzeće prerasta u visoko sprecijalizovanu finansijsku instituciju s fokusom na prodaju automobila - Porsche Bank AG.

Početkom 90-tih Porsche prepoznaje prilike koje su počele da se stvaraju u zemljama srednje i jugoistočne Europe, pa se kompanija širi i na zemlje kao što su Mađarska, Rumunija, Slovačka, Slovenija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Ukrajina, Albanija i Bosna i Hercegovina. Pridružuje se i nove zemlje, poput Kolumbije i Čilea.Adresa: Josipa Broza Tita 67, Podgorica

Telefon: +382 20 690 030

Fax: +382 20 690 039

Email: info@porscheleasing.me

Web: www.porscheleasing.me
slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV