slika


Monte Credit DOO Podgorica

Već dvadeset godina Monte Credit, kao dio Vision Fund International-a, posluje u Crnoj Gori. Naša osnovna aktivnost jeste pružanje ekonomske i finansijske podrške najugroženijim ekonomskim i socijalnim grupama stanovništva, kako bi ugrožena domaćinstva u nerazvijenim predjelima Crne Gore stvorila osnovu za bolji život i kako bi kreirale održive preduzetničke aktivnosti, a sa ciljem dugoročnog rasta i razvoja.

Biti uspješna kompanija na duži rok za nji znači biti ekonomski, socijalno i ekološki odgovorna kompanija, biti u mogućnosti da ostvarivanjem poslovnog uspjeha doprinesemo društvu i zaštiti životne sredine.

Misija

Servisiranje i osnaživanje seoskih porodica visoko-kvalitetnim uslugama i socijalnim programima.

Uspostavljjuo lične kontakte sa klijentima, djelotvorno obezbjeđuju jednostavne i pristupačne usluge i sprovode razvojne programe kako bi poboljšali život u seoskim područjima. Koriste svaku priliku da naglase važnost svakog klijenta i zajednice u kojoj oni žive. Pokazuju posvećenost, poštovanje, razumijevanje i brigu za svakog klijenta, seosku porodicu i njihove potrebe.

Vizija

Život u pravom smislu te riječi za seoske porodice!

Podržavaju razvoj seoskih porodica, jer vjeruju da je porodica jedna od najvažnijih jedinica društva. Žele da poboljšaju ekonomsku, duhovnu i društvenu stabilnost i dobrobit seoskih domaćinstava, pomažući im da ispune svoje lične i poslovne planove.Adresa: Ulica 8. Marta br. 52, Podgorica

Telefon: 067 202 024 / 067 084 101

Email: info@montecredit.me

Web: www.montecredit.me

Radno vrijeme:

Ponedeljak-petak: 09:00 – 19:00h
slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV