slika


Foldana Financial DOO Podgorica

Foldana Debt Collection Crna Gora doo Podgorica ili kraće Foldana Crna Gora doo je osnovana 23.11.2018. godine u Podgorici od strane privatnih investitora sa Mađarskim vlasnicima. Sjedište društva je u ulici Cetinjska 11., na 7.spratu The Cpaital Plaza, u Podgorici.

Pretežna djelatnost društva je naplata potraživanja.

Njihove usluge su kreirane u skladu sa trenutnim stanjem na tržištu, finansijskom politikom i pravnim okruženjem. Uz sve navedeno društvo je u stanju da izađe u susret željama naručioca.

Društvo raspolaže svojim timom pravnika, stručnim licima za naplatu potražvanja, i višegodišnjem iskustvom koji garantuje kvalitet.

Njihovu djelatnost podupire -,za ovaj cilj posebno izrađen- softver i obrada finansijskih podataka u pozadini softvera zahvajlujući kojem je moguće obratiti pažnju na najsitnije detalje predmeta. Na ovaj način administratori od početka pa do kraja mogu da prate tok predmeta. Svaki predmet ima svog vlasnika.

Društvo raspolaže svojom jedinstvenom mrežom za stupanje u kontakt lično, tako da dužnike tako reći mogu pronaći bilo gdje unutar države.

Vlasnik iz Mađarske raspolaže sličnom komapanijom u Mađarskoj koja već više od jedne decenije aktivno vrši pomenute usluge. U dosadašnjem radu stekli su iskustvo u radu sa malim, ali teško naplativim potraživanjima, jer su uglavnom morali da nastupe protiv dužnika koji nijesu plaćali zajedničke račune poput održavanja ulaza u zgradi. U proteklih par godina njihovo društvo je radilo i dalje radi za finansijske institucije, javna preduzeća, telekomunikacione firme tako da su stekli zaista veliko iskustvo na polju naplate potraživanja, a to iskustvo i strategiju su implementirali i ovdje, u Crnoj Gori.Adresa: Cetinjska 11. PC1 VII sprat, The Capital Plaza

Opšti poslovi: +382 20 450 720/ +382 69 207 707

Rad sa strankama: +382 20 450 730

Email: info@foldana.me

Radno vrijeme:

Ponedeljak-petak: 08:00 – 16:00h
slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV