slika

PayPal uvodi kreditne kartice

  08/04/2022Stiže PayPal kreditna kartica.

Ova kartica mogla bi da bude zanimljiva raznim digitalnim nomadima, frilenserima i svima drugima koji rade rimout i po ugovorima, a imaju problem sa prebacivanjem novca širom svijeta.

Kako se navodi na sajtu Elektronsko bankarstvo, pun naziv je “PayPal Cashback Mastercard” i uskoro će biti u ponudi poznatog servisa za Internet plaćanja i transfer novca, prenosi B92. Kartica će donijeti i neke benefite, recimo tri odsto povraćaja novca kada plaćate preko PayPala, bilo online, bilo u prodavnicama.


Neće biti nikakvih fiksnih troškova poput godišnjeg održavanja, a na kraju svakog mjeseca dobija se cashback.

Moći će da se plaća mobilnom aplikacijom ili preko PayPal sajta, kao i fizički karticom. Svi novi korisnici će dobiti 100 dolara bonusa poslije prvih 500 potrošenih.

Kako se navodi, još se ne zna tačan datum početka rada ni da li će kartica biti dostupna u našem regionu.

I dok PayPal unapređuje svoje usluge, Crna Gora je još čeka da joj ova kompanija “otključa” servis primanja novca. Korisnici PayPala u Crnoj Gori mogu samo da plaćaju preko ove platforme, a kada će biti omogućeno primanje novca, i dalje je nepoznato.Pročitaj još:Da li mogu da uzmem kredit?Imamo posao za tebe!Izrada biznis plana za sve potrebeŠto će mi polisa osiguranja - Dajemo odgovor

slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV