slika

Deseta godina

Centralna banka obilježava Svjetsku nedjelju novca

  21/03/2022Centralna banka Crne Gore nizom aktivnosti od 21. do 27. marta obilježava jubilarnu desetu Svjetsku nedjelju novca, globalnu manifestaciju koja se sprovodi u 176 zemalja svijeta, sa ciljem promocije finansijske pismenosti i ekonomskih znanja i vještina među djecom i mladima.


Ove godine, Svjetska nedjelja novca (Global Money Week) odvija se pod sloganom Gradi svoju budućnost, mudro raspolaži novcem! Centralna banka će realizovati brojne edukativne programe u saradnji sa univerzitetima, srednjim i osnovnim školama.

Kroz radionice, prezentacije i video materijal biće objašnjeni pojmovi iz oblasti finansija koji se pojavljuju u našoj svakodnevnici.

Kao društveno odgovorna institucija, Centralna banka kontinuirano radi na finansijskom obrazovanju mladih ljudi i daje doprinos sticanju znanja, vještina i ponašanja neophodnih za donošenje finansijskih odluka i mudro upravljanje novcem u budućnosti.Pročitaj još:Da li mogu da uzmem kredit?Imamo posao za tebe!Izrada biznis plana za sve potrebeŠto će mi polisa osiguranja - Dajemo odgovor

slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV