slika

Vrijednost bitkoina skoro prepolovljena

  24/01/2022Nastavlja se loš trend za digitalni novac.

Do toga je došlo nakon velikog pada u četvrtak uveče, kada su neke od najjačih kriptovaluta izgubile i više od 10 odsto svoje vrijednosti, a potom je usijledila delimična stabilizacije tokom petka.

Naime, bitkoin je u jednom trenutku pao na 34.350 dolara, prema podacima platforme Coinmarketcap, što je skoro polovina maksimalne vrijednosti koju je dostigao u novembru prošle godine kada se trgovao za preko 68.000 dolara.

Ovaj pad “zbrisao” je više od 600 milijardi dolara tržišne vrijednosti bitkoina, dok je sa cijelog kripto tržišta “nestalo” više od jednog biliona dolara, prenosi Blumberg računicu kompanije Bespoke Investment Group.

Kao jedan od razloga za nagli pad vrednosti kriptovaluta navodi se najava administracije Sjedinjenih Američkih Država (SAD) da bi već sledećeg meseca mogla da bude objavljena početna vladina strategija za digitalnu imovinu, i da će od saveznih agencija biti zatraženo da procene rizike i mogućnosti koje ona predstavlja.Pročitaj još:Da li mogu da uzmem kredit?Imamo posao za tebe!Izrada biznis plana za sve potrebeŠto će mi polisa osiguranja - Dajemo odgovor

slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV