slika

The Banker: CKB najbolja banka u Crnoj Gori za 2021. godinu

  14/12/2021Prema izboru prestižnog finansijskog magazina “The Banker”, CKB je najbolja banka u Crnoj Gori za 2021. godinu. Pomenuti finansijski magazin proglasio je OTP banku za banku godine u Mađarskoj, dok je OTP grupa nagrađena u regionalnoj kategoriji srednje i istočne Evrope.

“Naši rezultati se u kontinuitetu prepoznaju i van granica Crne Gore što potvrđuje da se liderska pozicija CKB-a ne bazira samo na činjenici da smo najveća banka na tržištu, već i na posvećenom i odgovornom odnosu prema zaposlenima i klijentima. Ovaj pristup nam nije donio rezultate samo u pogledu ostvarenih prihoda, već nas je učinio strateškim partnerom države, privrede i bankarskog sektora u procesu stvaranja održivih i kvalitetnih poslovnih modela i praksi. Iza svega navedenog, nalazi se profesionalizam i predanost naših zaposlenih koji su doprinijeli da budemo ponosni dobitnici “The Banker” nagrade za 2021. godinu”, istakao je Tamaš Kamaraši, glavni izvršni direktor CKB-a.


Magazin “The Banker” je osnovan 1926. godine i važi za jedan od najrelevantnijih izvora finansijskih i ekonomskih informacija. Karakteriše se sadržajem koji nudi stručni i kritički osvrt na poslovne rezultate, aktivnosti i djelovanje finansijskih institucija.Pročitaj još:Da li mogu da uzmem kredit?Imamo posao za tebe!Izrada biznis plana za sve potrebeŠto će mi polisa osiguranja - Dajemo odgovor

slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV