slika

OD 22. DO 24. OKTOBRA 2021. GODINE

Prvi CBCG FinTech Hackathon: Ekipno takmičenje u kreiranju najbolje ideje u oblasti fintech-a

  02/08/2021Centralna banka Crne Gore, u saradnji sa ICT Cortexom i Udruženjem banaka Crne Gore organizuje prvi CBCG FinTech Hackathon na temu „Budućnost digitalnih bankarskih i platnih servisa u Crnoj Gori“.

CBCG FinTech Hackathon, četrdesetosmočasovno ekipno takmičenje u kreiranju najbolje ideje u oblasti fintech-a, sa posebnim akcentom na digitalno bankarstvo i digitalna plaćanja, biće održan od 22. do 24. oktobra 2021. godine.


Pravo učešća na hakatonu imaju crnogorski državljani koji su uključeni u projekte koji se tiču fintech-a ili imaju inicijalnu ideju o tome kako bi se ova oblast mogla unaprijediti. Žiri će od pristiglih prijava, odabrati pet timova, sačinjenih od tri do pet članova, koji će dobiti mogučnost da se takmiče za nagrade. Tri tima, koja, po odluci stručnog žirija, prezentuju najbolje ideje, osvojiće nagrade u iznosu od 3.000 eur za prvu, 2.000 eur za drugu i 1.000 eur za treću nagradu.

Prijava za hakaton će biti dostupna na fintechhub.cbcg.me od 1. septembra do 15. oktobra 2021. godine.

Centralna banka Crne Gore organizacijom hakatona nastoji da promoviše i podstakne inovacije u domenu digitalnog bankarstva, te da i na ovaj način da svoj doprinos finansijskoj edukaciji u oblasti digitalnih bankarskih i platnih servisa. CBCG Fintech Hackathon takođe ima za cilj da podstakne kreativne i inovativne ideje za primjenu savremenih tehnologija u bankarskom poslovanju, sa posebnim fokusom na domen otvorenog banakrstva i platnih usluga.Pročitaj još:Da li mogu da uzmem kredit?Imamo posao za tebe!Izrada biznis plana za sve potrebeŠto će mi polisa osiguranja - Dajemo odgovor

slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV