slika

Šta je usluga E-račun i kako se aktivira?

  08/05/2021E-račun je posebna usluga u okviru aplikacije mobilnog bankarstva. 

Omogućava da posredstvom svog mobilnog telefona dobijate mjesečne račune.

Putem SMS poruke mjesečno ćete dobijati informaciju da je E-račun za izabranog operatera (voda, struja, kablovska, telefon) isporučen, a vaše je samo da u aplikaciji jednim klikom izvršite plaćanje računa – da, toliko je jednostavno. Uz to, imate mogućnost da sami odredite iznos koji ćete platiti – to ne mora biti iznos koji je naveden na računu koji ste dobili u poruci.

Prilikom korišćenja usluge šalje se minimalna količina podataka tako da su troškovi korišćenja mobilnog interneta svedeni na najmanju moguću mjeru.

Usluga se aktivira u filijali (potrebno je da potpišete ugovor za ovu uslugu).

Ako već imate aktiviran nalog kod banke, za brzo plaćanje redovnih mjesečnih računa (struja, voda, čistoća, vrtić, parking servis Podgorica) možete koristiti predefinisane šablone. Pri korišćenju šablona, u već popunjenom nalogu za plaćanje, ostaje da upišete par podataka poput: iznosa koji uplaćujete i poziva na broj. Šablon možete sačuvati, tako da prilikom narednog plaćanja iste usluge unosite samo iznos koji želite da platite.

Koristite prepaid dopunu računa za vaš broj? Pročitajte nastavak.

Ukoliko više volite da trošite onoliko novca koliko imate, onda pretpostavljamo da koristite i prepaid dopunu računa za vaš broj.

 Pročitaj još:Da li mogu da uzmem kredit?Imamo posao za tebe!Izrada biznis plana za sve potrebeŠto će mi polisa osiguranja - Dajemo odgovor

slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV