slika

Zvuči nemoguće, ali pandemija je donijela i neke dobre promjene

  31/03/2021Nemoguće je postalo moguće, a nova realnost uveliko naša nova normalnost. Tako bismo ukratko opisali period između marta 2020. i marta 2021. godine. Ili još kraće – sve to nam je donijela pandemija COVID-19.

A kako su se novi, neočekivani, uslovi života odrazili na našu svakodnevicu? Tako što smo mnogo toga preko noći promijenili. Dobra okolnost je što su velike mogućnosti da promjene postanu naše nove dobre navike.

E-bankarstvo

Jedna od njih je sve veći broj korisnika e-banking usluga. Banke su dodatno ubrzale svoj proces digitalizacije, a ujedno ga i prilagodile tako da je elektronsko bankarstvo pogodno i za kategorije korisnika koji nisu uvijek vični novim tehnologijama. To je uslovilo manje gužve u bankama, plaćanje računa u tek nekoliko klikova preko telefona i veliku uštedu vremena.

Unaprijeđeno virtuelno korisničko iskustvo

Da je u vremenima kada se preporučuje fizička distanca važno održavati kontakt “jedan na jedan” pokazuju i brojne kompanije koji su dodatno unaprijedile pristup ka svojim korisnicima. Sada je već jasno da online kupovina, gdje možete da vidite osnovne informacije o proizvodima, više nije dovoljna. Korisnik traži personalizovani pristup.

Dobar primjer je IQOS Virtual Store kompanije Filip Moris. Ovaj online prostor u kojem se sve odvija u realnom vremenu funkcioniše tako što dobijete svog ličnog IQOS eksperta čiji je zadatak da punoljetnim kupcima detaljno objasni sve o ovoj boljoj alternativi nastavku pušenja, da vas posavjetuje kako se pravilno koriste ovakvi proizvodi, ili da, za vas, naruči baš jedan takav. Baš kao da ste pošli do prodajne zone, saznali sve tokom svoje kupovine i zadovoljno otišli kući.

Virtuelni let

Virtuelno odlazimo u kupovine, ali i na putovanja koja su nam i dalje poprilično ograničena. Ipak, dok iščekujemo pravo pakovanje kofera, možemo i virtuelno da posjetimo neke svjetske destinacije.

Ubrzani napredak tehnologije omogućio nam je posjete svjetskim muzejima, galerijama i kulturnim spomenicima. Dobili smo mogućnost da iz svog doma obiđemo daleke destinacije kroz snimke dronovima, 3D projekcije i to bez čekanja u redovima. Istini za volju, ništa ne može zamijeniti doživljaj kada ispred sebe vidimo Mikelanđelovog Davida, Da Vinčijevu Mona Lizu ili koračamo ka Koloseumu ili Ajfelovom tornju, ali ih je tehnologija ipak učinila bližim, a nas ujedno i informisanijim.Pročitaj još:Da li mogu da uzmem kredit?Imamo posao za tebe!Izrada biznis plana za sve potrebeŠto će mi polisa osiguranja - Dajemo odgovor

slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV