slika

Kako napraviti pravi izbor pri odabiru banke?

  26/03/2021Pojavio se nagradni konkurs, u kojem najbolji rad osvaja vrijednu nagradu. Radi se o prilici koju ne smijete propustiti. Vaših pet minuta će konačno doći, ali tek nakon što date odgovor na pitanje: „Šta je za vas najbolja banka?“ Ako ste otvorili Word dokument, napisali „Mitsko biće“ i na korak ste od klika na dugme „Pošalji“, razmislite još jednom.

Da uozbiljimo priču – nagradnog konkursa nema, nažalost, ali ima, na svu sreću, nekoliko savjeta koji će vam pomoći pri odabiru banke po vašoj mjeri. 

Najbolja banka treba da vam je uvijek dostupna.


Komunikacija je ključna za mnoge stvari, pa o tome treba voditi računa i pri odabiru banke. Niko od nas ne želi da čeka na informaciju čitavu vječnost. Sa druge strane, svi smo različiti, pa će tako neko željeti da mu informacije budu brzo i lako dostupne na veb-sajtu, neko drugi će u potrazi za informacijom posegnuti za telefonskim pozivom, dok će jedan dio ljudi preferirati pisanu komunikaciju.

Dostupnost putem velikog broja kanala

Mnoge banke su fokusirane na dostupnost putem velikog broja kanala. Pored dolaska u poslovnicu, tu imaju veb-sajt, gdje ćete jednostavno pronaći informacije za bilo koji proizvod ili uslugu, kao i informativni centar. brojne ostavljaju mogućnost kontakta putem chat-a, kontakt-forme ili ostavljanjem kontakt telefona. Tu su i forme poput call-centra, Skype poziva ili putem zvaničnih stranica na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Linkedin.

Najbolja banka nudi sve na jednom mjestu


U banku prvi put odlazimo kada želimo da otvorimo transakcioni račun. Ako račun otvarate, nakon što zahtjev za otvaranje računa podnesete onlajn, iz banke Vas pozovu kako bi se dogovorili da dođete u najbližu poslovnicu, u vrijeme koje vam najviše odgovara.

 


Najbolja banka brine o sigurnosti svojih korisnika, a video-tutorijalima objašnjava sve što je potrebno. Ona ih uči kako da štede, kako da pošalju novac u inostranstvo i kako da pravilno koriste dozvoljeno prekoračenje. Savjetuje ih kako da se paze prevara u vidu novčanih pozajmica putem oglasa na internetu i govori šta da urade sa pocijepanim novčanicama. 


Idealna banka podsjeća da u žurbi ne zaboravite 5 pitanja koja treba postaviti prilikom aplikacije za kredit. Ako ste u potrazi za poslom, pomaže vam da napišete CV koji vas najbolje opisuje, a ako ste freelancer savjetuje kako da vodite računa o svojim finansijama.

Banka koja razmišlja dugoročno studentima nudi prilike za studiranje i rad u inostranstvu i nagrađuje i edukuje mlade, kojima pomaže da započnu i razviju svoj društveni biznis.

Na kraju, najbolja banka je ona koja je i sama nagrađivana – između ostalog time što je već peti put priznata kao najbolja u Crnoj Gori i što je prva u našoj zemlji dobila priznanje jer je pokazala prilagodljivost i kvalitetan odnos prema zaposlenima i u izazovnom vremenu pandemije virusa korona.

Zato, birajte kome ćete svoje povjerenje dati, jer važno je koja je vaša banka, zar ne?

 Pročitaj još:Da li mogu da uzmem kredit?Imamo posao za tebe!Izrada biznis plana za sve potrebeŠto će mi polisa osiguranja - Dajemo odgovor

slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV