ofice@vodickrozosiguranje.info ili pozovite na 067/550-694.

" />slika

Što će mi polisa osiguranja? Dajemo odgovor!

Promo tekst

  23/03/2021Koliko puta ste se uvjerili da je život nepredvidiv? Baš zato što ne možemo znati unaprijed šta nas čeka, bitno je da se zaštitimo od rizika koji se mogu desiti. Bilo da je taj rizik vezan za nas same ili za našu imovinu, njegov finansijski dio se može ublažiti putem ugovaranja polisa osiguranja.

Svi ste se već sreli sa polisom osiguranja, makar samo kod registracija vozila – polisa Auto odgovornosti, koja vas štiti od finansijskog gubitka ukoliko izazovete saobraćajnu nesreću sa oštećenjem tuđeg vozila.

Prilikom uzimanja dugoročnih kredita u bankama, susreli ste sa Riziko polisom koja pokriva kompletan iznos kredita u slučaju smrti onog koji je taj kredit dužan da vraće. I prilikom zaloge stambenih ili poslovnih prostora susreli ste sa polisom koja obezbjeđuje te nekretnine u slučaju zemljotresa, poplava, udara gromova i slično.

Uz to postoje i druge jako bitne polise koje bi trebali sami da ugovorite zbog svoje sigurnosti, bez obzira da li to od vas traži banka ili država!

Tu svakako spada i životno osiguranje, sa svim dopunskim osiguranjima, koja štiti lično vas i vašu porodicu od neželjenih događaja!

Sa radošću ćemo vas upoznati sa mogućnostima koje nudi svijet osiguranja u terminu kad Vama odgovara!

Pišite nam na ofice@vodickrozosiguranje.info ili pozovite na 067/550-694.Pročitaj još:Da li mogu da uzmem kredit?Imamo posao za tebe!Izrada biznis plana za sve potrebeŠto će mi polisa osiguranja - Dajemo odgovor

slika        KONTAKT FORMA
Želite ponudu za osiguranje ili dodatne informacije? Pišite nam!
Vaša poruka je poslata. Hvala!
Dodaj CV